Over deze blog

Op deze blog zet ik ideeën en meningen uiteen over dingen die ik interessant vind, altijd met een logisch-denkende invalshoek.
Meninkjes? Nee! Niet zomaar meninkjes, maar een consistent geheel van samenhangende meningen.

Reacties graag!

Een goede reactie is een reactie die iets toevoegt aan de discussie.
Reacties mogen gerust obsceen, vulgair, seksueel-georiënteerd, kwetsend, beledigend, haatdragend, lasterlijk, discriminerend of racistisch zijn, als ze maar bij het onderwerp blijven en in het Nederlands zijn.
Interessanter dan WAT je schrijft, is WELKE ARGUMENTEN je daarvoor hebt.
Bedreigingen zijn niet toegestaan. Dit had ik al heel lang in deze voorwaarden staan. Nu voeg ik daar het volgende aan toe. Onder bedreiging versta ik een aankondiging van een concrete actie. Een uiting als ‘afschieten dat wijf’ is natuurlijk geen bedreiging. Een Youtube-filmpje waarin beelden van een lynchpartij zijn opgenomen, vind ik ook geen bedreiging. Ook niet als mijn hoofd of dat van iemand anders er in gemonteerd is.
Het oproepen tot geweld is toegestaan, wanneer dat met argumenten onderbouwd wordt. En een uiting als ‘afschieten dat wijf’ vind ik sowieso te algemeen om als oproepen tot geweld beschouwd te worden.
Het toelaten (plaatsen) van een reactie betekent niet dat ik het daarmee eens ben.

 

Voor mijn selectie van nieuws van de mainstream media, blogs van anderen en de sociale media, zie https://www.facebook.com/janstemerdink1962.

 

Contact

Mijn e-mailadres

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s