VN

02-10-2018 Twitterbericht

Mike D plaatst een foto van een stukje uit een tijdschrijft dat de volgende tekst bevat:

“Het UNRWA vluchtelingenaantal is van enkele honderdduizenden uitgegroeid tot ruim vijf miljoen. Ook de kinderen van Sigrid Kaag zijn naar eigen zeggen Palestijns. Zij is getrouwd met Fatah-lid Anis al-Qaq, oud-minister onder Yassar Arafat en Palestijns ambbassadeur in Zwitserland. Dat Sigrid Kag weinig op heeft met de staat Israël zal u niet verbazen. Fatah en Hamas terroristen staan op de UNRWA-loonlijst en UNRWA scholen doen dienst als wapenopslag. Kindergeesten worden vergiftigd met door UNRWA vervaardigd antisemitisch lesmateriaal. UNRWA is op afstand de meest corrupte en criminele organisatie die de VN in hun midden hebben.”

14-05-2018 Twitterbericht

Lisa schrijft: ” “#UN maakt zich zorgen dat beoogde slachtoffers terugvechten”

Het UN-rapport wijst op “racistische uitingen van haat tegen afro-Zweden, joden, moslims en roma”, maar in het artikel wordt alleen gesproken over aanvallen op moskeeën, moslima’s en AZC’s ”

Met in de tweet van Lisa een verwijzing naar UN ‘concerned’ about level of racism in Sweden

06-09-2016 VN-commissaris vergelijkt Wilders met terreurbeweging IS

“De Jordaniër Zeid Ra’ad Al Hussein van de VN sprak gisteren tijdens een conferentie over veiligheid en justitie in Den Haag. Daar vergeleek hij de ‘angsttactieken’ van Wilders met die van terreurorganisatie IS.”

12-01-2018 VN: Trumps ‘shithole’ is racistisch (met video)

“Een woordvoerder van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten noemt een opmerking van de Amerikaanse president Trump over Haïti, El Salvador en Afrikaanse landen racistisch.”