Foute organisaties

Hieronder verzamel ik aanwijzingen over het fout zijn van organisaties. Mijn uitgangspunt is dat immigratie ongewenst is wanneer de immigranten ons structureel last bezorgen. Bij immigranten uit niet-westerse landen is dat doorgaans het geval. Het gaat hier in de eerste plaats om overlast, criminaliteit en aanslagen.

Een organisatie of een persoon die desondanks de (massa-)immigratie propageert, is in mijn ogen fout. Nog meer fout is het wanneer met het oog op propaganda oneigenlijke middelen worden ingezet, zoals censuur, waarbij het kan gaan om zelfcensuur of om pogingen om tegenstanders te censureren. Ook erg fout is dédain over tegenstanders, zoals het verspreiden van het idee dat tegenstanders van immigratie dom zijn. Iemand die islamkritiek omschrijft als haat, is ook fout.

Het woord ‘fout’ gebruik ik dus als in de zin ‘fout in de oorlog’. Het meest fout zijn mensen die critici vergelijken met de nazi’s, het zogenaamde Godwinnen. Hiermee is men actief bezig met het tegenwerken van oplossingen voor de problemen. Waar sommige foute mensen misschien nog fout zijn uit onwetendheid (het “niet begrijpen”), zijn de Godwinners door hun actieve houding zonder meer te vergelijken met NSB-ers.